RO
Acord de colaborare încheiat cu Universitatea de Stat „Alecu Russo” or. Bălți

Acord de colaborare încheiat cu Universitatea de Stat „Alecu Russo” or. Bălți

13 Februarie 2014
 
La 12 februarie 2014, a fost semnat Acordul de Colaborare între Oficiul central de probațiune și Universitatea de Stat „Alecu Russo” din or. Bălți.
 
Obiectivul acordului îl constituie stabilirea unui parteneriat reciproc avantajos între Părți în scopul ajustării procesului de formare profesională a studenților Universității de Stat „Alecu Russo” la necesitățile pieței muncii, prin corelarea asistenței ştiinţifico-consultative cu cea practică.
 
Acordul de colaborare dintre Oficiul central de probațiune și Universitatea de Stat „Alecu Russo” stabilește răspunsul comun orientat spre consolidarea și eficientizarea intervenției organului de probațiune la recrutarea personalului calitativ. Astfel, urmează a fi realizate mai multe activități comune de promovare a bunelor practici de recrutare și anume: desfășurarea instruirilor specializate și a campaniilor de informare, contribuind la crearea în cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” a unei baze informaționale în scopul familiarizării corpului profesoral și a studenților cu privire la activitatea organului de probațiune, precum și elaborarea și distribuirea materialelor informative etc.
 
Ținem să evidențiem, că semnarea Acordului de Colaborare reconfirmă cursul ascendent și dinamica accentuată a raporturilor instituționale în ansamblul lor și în special în domeniul probațiunii. 
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

Acord de colaborare încheiat cu Universitatea de Stat „Alecu Russo” or. Bălți

loading ...