RO
Acord de colaborare încheiat cu Universitatea de Stat „Alecu Russo” or. Bălți

Acord de colaborare încheiat cu Universitatea de Stat „Alecu Russo” or. Bălți

13 Februarie 2014
 
La 12 februarie 2014, a fost semnat Acordul de Colaborare între Oficiul central de probațiune și Universitatea de Stat „Alecu Russo” din or. Bălți.
 
Obiectivul acordului îl constituie stabilirea unui parteneriat reciproc avantajos între Părți în scopul ajustării procesului de formare profesională a studenților Universității de Stat „Alecu Russo” la necesitățile pieței muncii, prin corelarea asistenței ştiinţifico-consultative cu cea practică.
 
Acordul de colaborare dintre Oficiul central de probațiune și Universitatea de Stat „Alecu Russo” stabilește răspunsul comun orientat spre consolidarea și eficientizarea intervenției organului de probațiune la recrutarea personalului calitativ. Astfel, urmează a fi realizate mai multe activități comune de promovare a bunelor practici de recrutare și anume: desfășurarea instruirilor specializate și a campaniilor de informare, contribuind la crearea în cadrul Universității de Stat „Alecu Russo” a unei baze informaționale în scopul familiarizării corpului profesoral și a studenților cu privire la activitatea organului de probațiune, precum și elaborarea și distribuirea materialelor informative etc.
 
Ținem să evidențiem, că semnarea Acordului de Colaborare reconfirmă cursul ascendent și dinamica accentuată a raporturilor instituționale în ansamblul lor și în special în domeniul probațiunii. 
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Acord de colaborare încheiat cu Universitatea de Stat „Alecu Russo” or. Bălți

loading ...