RO
Acord de colaborare dintre Biroul de probaţiune Buiucani şi Direcţia pentru protecţia copiilor sect. Buiucani

Acord de colaborare dintre Biroul de probaţiune Buiucani şi Direcţia pentru protecţia copiilor sect. Buiucani

11 Decembrie 2013


La 9 decembrie 2013, a fost semnat acordul de colaborare dintre Biroul de probaţiune Buiucani şi Direcţia pentru protecţia drepturilor copiilor. Scopul stabilirii acestei colaborări reprezintă reintegrarea în societate a persoanelor aflate în conflict cu legea, identificarea problemelor beneficiarilor, implicarea minorilor în programe de reabilitare şi reintegrare socială, funcţionarea serviciilor şi instituţiilor care asigură îngrijirea şi protecţia drepturilor copilului, abilitatea şi disponibilitatea în relaţiile de familie şi păstrarea confidenţialităţii informaţiilor obţinute.

În cadrul întrunirii au fost abordate mai multe subiecte privind atribuţiile specialiştilor în problemele protecţiei familiei, problemele protecţiei copilului în conflict cu legea, problemele social–educative comunitare şi problemele ce ţin de tutelă.

O atenţie deosebită a fost acordată depistării minorilor predispuşi la săvărşirea infracţiunilor, care întrebuinţează băuturi alcoolice, droguri şi substanţe toxice, precum şi familiile social vulnerabile. Acest acord de colaborare va permite determinarea formelor eficiente de reintegrare familială şi de resocializare cît şi susţinerea minorilor în ceea ce priveşte plasarea în cîmpul muncii, şcolarizarea, etc.

Biroul de probaţiune Buiucani de comun acord cu Direcţia pentru protecţia drepturilor copiilor sect. Buiucani planifică pe viitor o cooperare strînsă avînd ca scop integrarea cu succes a persoanelor în conflict cu legea.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Acord de colaborare dintre Biroul de probaţiune Buiucani şi Direcţia pentru protecţia copiilor sect. Buiucani

loading ...