RO
,,Provocările cu Luptătorii Străini” - conferinţă desfăşurată la Brussels, Belgia

,,Provocările cu Luptătorii Străini” - conferinţă desfăşurată la Brussels, Belgia

19 Iunie 2015

 

În perioada 15 - 16 iunie 2015, la Brussels (Belgia) a fost desfăşurată Conferinţa internaţională cu genericul „Provocările cu Luptătorii Străini”. Acest eveniment a fost organizat deReţeaua de Conştientizare a Radicalizării (RAN).La această întrunire au participat 77 de persoane din 20 de ţări europene, organizaţii internaţionale şi organizaţii non-guvernamentale, inclusiv din cadrul Oficiul central de probaţiune din RM, Ghenadie CEBAN - Şef adjunct al Direcţiei activitate analitică şi relaţii externe.
 
Conferinţa a fost deschisă de Luigi SORECA - Director pe Securitate în cadrul Comisiei Europene, care a stipulat importanţa acestui eveniment la nivel european şi posibilitatea de a împărtăşi practica şi ideile de combatere a radicalizării. În ultimii 10 ani RAN a oferit soluţii concrete la problema radicalizării în UE, însă dinamica dezvoltării Luptătorilor Străini este în permanentă schimbare şi noi trebuie să adaptăm şi elaborăm noi strategii şi metode de lucru şi luptă cu acest fenomen.
 
Reţeaua de Conştientizare a Radicalizării, are drept scop combaterea extremismului violent. Reţeaua reuneşte actorii-cheie implicaţi în combaterea radicalizării pe teritoriul UE, cum ar fi asistenţii sociali, liderii religioşi, liderii de tineret, ofiţerii de poliţie, cercetătorii şi alte persoane care lucrează pe teren în comunităţi vulnerabile. Obiectivul reţelei este de a identifica bunele practici şi de a promova schimbul de informaţii şi experienţă în ceea ce priveşte diversele aspecte ale radicalizării violente.                  

 

 
linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Conferința internațională anuală "Pedeapsa care promovează schimbările"
07 Octombrie 2021
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

,,Provocările cu Luptătorii Străini” - conferinţă desfăşurată la Brussels, Belgia

loading ...