RO
„Bucură şi dăruieşte zâmbete copiilor” - acţiune desfăşurată pentru minorii aflaţi în evidenţa

„Bucură şi dăruieşte zâmbete copiilor” - acţiune desfăşurată pentru minorii aflaţi în evidenţa

09 Aprilie 2015

Cu prilejul sărbătorilor de Paşti, la 3 aprilie 2015 Oficiul central de probaţiune în comun cu administraţia Companiei Andy s Pizza și SA Franzeluța, în vederea susţinerii procesului de resocializare a minorilor au desfăşurat pentru 16 minori aflaţi în evidenţa Birourilor de probaţiune municipale o vizită pentru a face cunoştinţă cu etapele şi tehnologiile ce sunt aplicate în procesul de preparare a dulciurilor, biscuiţilor şi bucatelor pe care le servim atunci cînd mergem să luăm masa într-un restaurant de pizza sau în magazinele cu dulciuri.

Organizarea unor astfel de activităţi au scopul de a aduce clipe de căldură sufletească în inimile copiilor, celor care sunt mai puţin favorizaţi sau fac parte din familii social - vulnerabile, care nu au posibilitatea de a o primi de la părinţi sau familie, fiind într-o situaţie de dificultate. Minorii au rămas plăcut surprinşi descoperind întreg procesul de preparare produselor de panificaţie, au făcut cunoştinţe cu ateliere de lucru. Excursia a fost una cu totul deosebită, iar cei 16 copii au avut parte de câteva ore delicioase şi ca miros, gust, dar şi discuţii şi impresii. Minorii au avut ocazia să admire, una din cele mai nobile profesii, cea de brutar.

În acest context, adresăm sincere mulţumiri administraţiei Companiei Andy s Pizza și SA Franzeluța pentru sprijin acordat în vederea organizării acţiunii pentru subiecţii probaţiunii şi oferirea unei surprize dulci din partea partenerilor.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Vizita de studiu cu informarea delegației române privind Monitorizarea electronică a persoanelor în cadrul procedurilor judiciare și execuțional penale
27 August 2021
Prima etapă de evaluare a impactului implementării Legii 85, dintre IGP și INP
02 August 2021
"O zi din viața unui consilier de probațiune"
22 Iulie 2021
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Terapie la MORGĂ!
22 Septembrie 2021
Șoferii care au urcat la volan în stare de ebrietate trebuie să lucreze o zi la morgă pentru a-și recupera permisul
17 Septembrie 2021
Extinderea informării populației privind consecințele depistării în stare de ebrietate și obligativitatea parcurgerii Programului probațional ”Drink&Drive”
03 Septembrie 2021
noi in facebook

„Bucură şi dăruieşte zâmbete copiilor” - acţiune desfăşurată pentru minorii aflaţi în evidenţa

loading ...