RO
Invitație pentru presă

Invitație pentru presă

19 Ianuarie 2017

 

„Nu te lăsa condus de alcool! Cineva drag te așteaptă acasă” – campanie de prevenire a consumului de alcool la volan.
La 20 ianuarie, va avea loc lansarea campaniei de prevenire a consumului de alcool la volan: „Nu te lăsa condus de alcool! Cineva drag te așteaptă acasă”. Această acțiune este organizata cu suportul financiar al Uniunii Europene și este menită să îi descurajeze pe şoferi de a consuma alcool înainte de a urca la volan. Evenimentul se va desfășura în mun. Chişinău, la intersecția străzilor Vasile Alecsandri și Gheorghe Asachi și va începe la ora 09.30.
La evenimentul de lansare a campaniei vor fi prezenți:
Anatolie MUNTEANU, viceministru al Justiției,
Vladimir POPA, director interimar al Inspectoratului Național de Probațiune.
Campania este organizată cu suportul financiar al Proiectului Uniunii Europene „Sprijin acordat sistemelor de executare, probațiune și reabilitare din Moldova”, de către Inspectoratul Național de Probațiune al Ministerului Justiției și Inspectoratul Național de Patrulare din cadrul Inspectoratului General al Poliției.
Scopul campaniei este de a informa șoferii despre riscurile consumului de alcool la volan, în contextul creșterii numărului șoferilor depistați în stare de ebrietate, de multe ori chiar avansată, al accidentelor provocate de către aceștia, dar și al persoanelor decedate. În prezent, în evidența Serviciului de Probațiune se află circa 2600 de conducători auto, care au fost privați de dreptul de a conduce un mijloc de transport, pentru că au fost depistați în stare de ebrietate alcoolică la volan.

 

Pentru mai multe informații despre campanie, contactați Serviciul de presă al Inspectoratului Național de Probațiune, tel.: 0(22) 72-18-82/e-mail: presa@ocp.gov.md
linia fierbinte 067441139
Echipamente disponibile pentru monitorizarea electronică 155
Noutăți
16 zile de activism împotriva violenței în bază de gen
27 Noiembrie 2020
Programul probațional primar obligatoriu (formare civică și vocațională)- un parcurs definit în cadrul sistemului național de probațiune.
25 Noiembrie 2020
Spune „NU violenței în familie”
25 Noiembrie 2020
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
„Ac de cojoc”, sau monitorizarea electronică a agresorului familial.
07 Mai 2020
Măsuri aspre pentru șoferii depistați în stare de ebrietate la volan
04 Iunie 2019
Muncă neremunerată în folosul comunității
04 Iunie 2019
noi in facebook

Invitație pentru presă

loading ...