RO
Coordonarea procesului de executare a pedepsei penale - privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport

Coordonarea procesului de executare a pedepsei penale - privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport

12 Aprilie 2016


 La 8 aprilie 2016, în incinta Inspectoratului de Poliţie Anenii Noi, a avut loc şedinţa de lucru organizată de către consilierii din cadrul Biroului de probaţiune Anenii Noi, cu genericul „Coordonarea procesului de executare a pedepsei penale - privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport”. La şedinţă au participat reprezentanţi ai Serviciului Supraveghere Transport şi Circulaţie Rutiere a Inspectoratului de Poliţie Anenii Noi, inclusiv colaboratori ai plutonului de Patrulare a batalionului Nr.3 Anenii Noi-Bender din cadrul Inspectoratului Naţional de Patrulare. 


Şedinţa a fost organizată cu scopul de a preveni săvîrşirea contravenţiilor şi a noilor infracţiuni de către persoanele private de dreptul de a conduce mijloace de transport. În cadrul întrunirii s-au abordat subiecte privind importanţa colaborării între instituţii, în vederea executării pedepsei penale privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport, probleme ce apar la executarea pedepsei, aspecte ce ţin de sporirea controlului, supravegherii şi monitorizării persoanelor private de dreptul de a conduce mijloace de transport aflate în evidenţa BP Anenii Noi.


Organizarea unor acţiuni comune sunt pentru a reduce criminalitatea şi schimbul de informaţii pentru monitorizarea persoanelor private de dreptul de a conduce mijloace de transport. În vederea unor colaborări mai eficiente între instituţii, s-a decis organizarea unor lecţii pentru persoanele private de dreptul de a conduce mijloace de transport, informarea acestora despre necesitatea respectării regulilor circulaţiei rutiere, şi consecinţele neexecutării pedepsei stabilite.


 La moment în evidenţa Biroului se află 103 persoane private de dreptul de a conduce. Participanţii au fost informaţi despre persoanele condamnate cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport, aflate în evidenţa BP Anenii Noi.

linia fierbinte anticorupție 067441139
Echipamente pentru monitorizarea electronică 40Disponibile 170Aplicate
Noutăți
Mecanismul de reintegrare socială a persoanelor eliberate din detenție- obiectiv de perfecționare în vizorul Ministerului Justiției
16 Septembrie 2022
Vizita delegației Serviciului penetenciar și de probațiune din Suedia
16 Septembrie 2022
AJPP continuă instruirea consilierilor de probațiune
15 Septembrie 2022
Galerie foto
Programul Drink&Drive în acțiune!
03 Iunie 2020
Muncă neremunerată în folosul comunității
03 Iunie 2020
Probațiune în mass-media
Brățara electronică: Într-un an de când agresorii familiali sunt obligați să o poarte, rata recidivelor de violențe s-a redus la 19%
15 Aprilie 2022
Șoferii prinși beți, pedepsiți cu morga!
29 Martie 2022
Ce-i sperie pe şoferii care urcă beţi la volan - o zi la morgă sau amenzile?
29 Martie 2022
noi in facebook

Coordonarea procesului de executare a pedepsei penale - privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport

loading ...